Dragi samski,
pred vami je vsebinsko bogat, učinkovit in nagrajujoč e-izziv, zaradi katerega boste lahko v življenje pritegnili pravo osebo zase in z njo oblikovali dober partnerski odnos.


Veseli me, da ste se odločili za ta izjemen e-izziv, ki smo ga Dogodki za Samske oblikovali v sodelovanju s coachinjo Saško Klemenčič.

Srčno upam, da boste izziv opravljali prav vsak dan - individualno.

Občutek boste imeli, kot da imate ob sebi osebnega coacha, ki vas vodi od A do Ž.

Verjamem, da vam bodo sodobne metode učenja pomagale hitro in da boste lahko učinkovito osvojili znanje ter ga tudi prenesli v prakso.


Kaj boste dobili v tem e-izzivu?

  • Ogledali si boste vse svoje pretekle zveze in razmislili o tem, česa so vas naučile, kake osebe ste izbirali in kako se izogniti temu, da bi ponovno izbrali osebe, s katerimi bi doživljali isto zgodbo še enkrat.
  • Spoznali boste, kako so vaši družinski odnosi vplivali na vaše partnerstvo. Kakšno vlogo je pri tem imela vaša mama, vaš oče in njun odnos… kako lahko presežete družinske blokade.
  • Spoznali boste napake, ki jih običajno delamo, da nam odnos ne uspe: od napačnih prepričanj o ljubezni, do problematičnih osebnostnih potez oz. navad in drugih izzivov, na katere lahko naletimo pri izbiri osebe.
  • Govorili bomo o ključnih vrlinah partnerjev, ki so potrebne za gradnjo kvalitetnega odnosa in o čustveni, socialni in duhovni zrelostni. Kako lahko dva v odnosu skupaj rasteta in se podpirata?
  • Spoznali bomo ključne vidike komunikacije in nekaj osnovnih tehnik za reševanje konfliktov oz. dajanje povratne informacije.
  • Razjasnili si boste kriterije, po katerih boste izbrali svojo osebo. Preverili boste, v kakšni meri ste pripravljeni sklepati kompromise.
  • Oblikovali si boste profil svoje idealne osebe in svojega sanjskega partnerstva.
  • Naučili se boste tehnik vizualizacije, »vision board« in drugih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste dobili čim bolj jasno predstavo o tem, koga iščete in kakšen odnos želite ustvariti. Bolj kot se boste poistovetili s to vizijo, prej jo boste uresničili.


Vas zanima še več o tem izzivu?


Več informacij o izzivu in prijavi si preberite na spletni strani Dogodki za Samske.

Za povezavo lahko kliknete tudi na spodnji rdeči gumb.


Ninka Slapnik,

direktorica Dogodkov za Samske