Dragi moški,


v kratkem boste izvedeli 15 STVARI, ki jih ženske iščejo pri moških, pa vam ne bodo kar tako povedale zanje.


Povejte, jih razumete?

Bi jih radi dojeli?

Pritegnili njihovo pozornost in obdržali?


Ja? Potem je ta VIDEO točno za vas.


Smo ženske res toliko drugačne od moških, da smo skoraj z drugega planeta? Le kako pa naj moški vejo, da ne bodo rešili uganke, kako biti ženski všeč, samo s tem, da ji bodo poskušali biti všeč na njihov moški način.

Ženske razmišljajo in funkcionirajo drugače kot moški.

To, kar si moški želite dobiti od ženske, ni enako temu, kar si ženske želimo v istem trenutku, čeprav imamo na koncu skupni cilj – da bi bili skupaj srečni.

Kupovanje rožic, čokoladic, večerje, huda obleka žal niso več dovolj. Tudi mišice ne zadostujejo. Marsikdo misli, da bo debela denarnica najbolj prepričala žensko, a tudi to največkrat ni res… ali pa vsaj ne na dolgi rok.

Kaj je potem tisto, kar šteje pri ženskah? A res obstaja tako močno »lepilo«, da, ko ga tvoja simpatija zazna, te ne bo več spustila iz rok, in ne samo to, niti pomislila ne bo na koga drugega…

Če se tudi ti nečloveško trudiš, da bi pritegnil njeno pozornost, pa gre vedno nekaj narobe, potem imam nekaj zate: Video: 15 stvari, ki jih ženske iščejo pri moških, pa vam ne bodo kar tako povedale zanje


O čem govori video?


Naša coachinja Saška Klemenčič vam predstavlja 15 stvari, ki jih ženske iščejo pri moških. Nekatere vas bodo presenetile, druge pa vam bodo tako samoumevne, da se boste spraševali, kako to, da niste tega ugotovili že prej.

Saška pokaže tudi, kaj se zgodi, če poskušate osvajati žensko brez vsaj nekaterih izmed teh 15-ih stvari; katere so najpogostejše napake, ki jih delate pri osvajanju žensk; podaja tudi smernice, kako na preprost način zagotoviti, da se bo ženska ob vas počutila varno, ljubljeno in da bo hotela ostati z vami za vedno.

Ne, ne gre za manipulacijo. Ravno nasprotno. Presenečeni boste, ko boste ugotovili, da:

  • Bolj kot se trudite, slabše rezultate imate.
  • Bolj kot hočete izpasti popolni, bolj izpadete »čudni«.
  • Bolj kot hočete ustreči njenim željam (te poskušate uganiti), bolj lahko zgrešite.


Že Einstein je ugotovil, da samo norci vedno delajo nekaj na isti način, pri tem pa pričakujejo nove, boljše, rezultate. Torej, če se tudi vam dogaja, da se vedno znova znajdete v podobni neugodni situaciji, da kar nimate in nimate sreče pri osvajanju tiste prave za vas, potem vas vabim, da si ogledate video in spoznate sami, da:

  • Vse, kar potrebujete, da bi osvojili vašo izbranko, že imate. Kaj je to, izveste v videu.
  • Manj kot se trudite biti popolni, boljše je. Takrat pride do izraza tisto, kar je pri vas najbolj vredno. Če še zdaj ne veste, kaj je to, boste po ogledu videa zanesljivo vedeli.
  • Je zadeva veliko bolj preprosta kot si mislite in da imate absolutno vse možnosti, da tudi vam uspe najti pravo osebo zase.


Torej, ker nimate z ogledom videa česa izgubiti, lahko le pridobite. Kaj?

  • Več gotovosti vase, več samozavesti.
  • Bolj jasno sliko, kaj ženske hočejo in kako jim lahko to date.
  • Nove ideje, smernice, s katerimi boste poskušali na nov, naraven, sproščen način predstaviti sebe svoji izbranki in z njo graditi kvaliteten odnos.


Za tiste, ki boste začutili, da potrebujete še več podpore, pa vam na koncu videa predstavimo še možnosti, kako lahko zanesljivo pridete do teh 15-ih stvari, ki jih ženske hočejo.


Si želite dostop do tega videa?


Več informacij o videu in prijavi za dostop si preberite na spletni strani MATCHMe.si.


Za povezavo lahko kliknete tudi na spodnji rdeči gumb.

Ninka Slapnik,

direktorica Dogodkov za Samske  15 stvari, ki jih ženske iščejo pri moških, pa vam jih ne bodo kar tako povedale
Na voljo čez V ta program si že vpisan. Klikni tukaj za dostop do vsebine →
V ta program si že vpisan. Klikni tukaj za dostop do vsebine → potem, ko se vpišeš